Αρχική Σελίδα

YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. κατασκευαστών συνδετήρων Hongxiang Yueqing, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 5 εκατομμύρια yuan. Είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που έρευνα και ανάπτυξη ενσωμάτωσης, παραγωγή και πωλήσεις. Υπάρχουν περισσότεροι από 80 υπάλληλοι στην επιχείρηση και είναι εξοπλισμένη με την επαγγελματικές ομάδα πωλήσεων και τη Ομάδα Διοίκησης εργαστηρίων.

Την επιχείρηση στοχεύουν κυρίως στις σφαιρικές πωλήσεις των συνδετήρων και των εξαρτημάτων καλωδίων για τα διάφορα υλικά. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, έχει παράσχει σε χιλιάδες πελάτες την υψηλής ποιότητας εμπειρία προϊόντων. Ακολουθήσαμε πάντα τα οικονομικώς πιό αποδοτικά προϊόντα.

Η ιδέα της επιχείρησης είναι «πελάτης πρώτα: Λύνουμε τα προβλήματα για τους πελάτες εγκαίρως, λόγω του πελάτη είναι οι γονείς των τροφίμων και του ιματισμού. Ποιότητα πορτοφολιών: μόνο ατελή προϊόντα, κανένας κρίσιμος πελάτης. Να είστε αισιόδοξος και θετικό: μην σταματήστε ποτέ κατά τη συνάντηση των δυσκολιών και των οπισθοδρομήσεων, και συνεχώς του κινήτρου οι ίδιοι.» Αυτή η αποστολή συνεχίζει τη βιομηχανία συνδετήρων καλωδίων. Έχουμε καθιερώσει μια καλή φήμη στη βιομηχανία και έχουμε κερδίσει τον έπαινο όλων των πελατών.

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές επιχειρήσεις, όπως το λεωφορείο Yutong, Xiangtan ηλεκτρομηχανικά, PHILPS, OPPLE, ABB, κ.λπ. Το 2011, συμμετείχαμε σε συνεργασία του πρώτου αεροπλανοφόρου «Liaoning» της Κίνας, και τον υψηλό μας - η ποιότητα αναγνωρίστηκε από τη χώρα.

Η επιχείρηση σταθερά θεωρεί ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι το κλειδί στην ανάπτυξη. Εφαρμόζει πάντα τα εθνικά πρότυπα - ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001, IATF16949. Από τώρα, η επιχείρηση πέρασε το CE, ROHS, RECAH, TUV, ATEX, IP68 και άλλες πιστοποιήσεις.

Το πιό πρόσφατο πρακτικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιτρέπει στο προϊόν για να επιτύχει το αδιάβροχο επίπεδο IP68. Προκειμένου να χωριστούν οι πελάτες μας, έχουμε ειδικευτεί τις ομάδες Ε&Α για να χρησιμεύσουμε τους πελάτες και τα επαγγελματικά εξεταστικά κέντρα για την αυστηρή δοκιμή των προϊόντων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2006ο συνδετήρας Yueqing Hongxiang που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ ιδρύθηκε. Τα κύρια προϊόντα ήταν αδιάβροχος αδένας καλωδίων ορείχαλκου.

2008το εργοστάσιο επανεντόπισε στη νέα περιοχή εργαστηρίων που έφθασε σε 2000m ².

2009η επιχείρηση εισήγαγε τους numercial εξοπλισμούς ελέγχου και τη μηχανή αυτόματου υπολογισμού, οι οποίοι καθοδηγούν την επιχείρηση στην αυτοματοποιημένη τεχνολογία παραγωγής.

2010η επιχείρηση έχει αναπτύξει ένα νέο σχέδιο της σφραγίδας καλωδίων, και έχει υποβάλει αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Κατοχυρώστε το κανένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ZL201020530888.7

2011η επιχείρησή μας ήταν τιμημένη για να είναι ο προμηθευτής ειδικού για το αεροπλανοφόρο «Liaoning «. Και υψηλός μας - η ποιότητα των προϊόντων έχει αναγνωριστεί και εξαγωγή στο σφαιρικό.

2013η επιχείρηση που στρέφεται στην έρευνα και αναπτύσσει διάφορο των νέων προϊόντων. Και η διαφοροποιημένη παραγωγή καλύπτει τις διαφορετικές απαιτήσεις.

2018η επιχείρηση που επανεντοπίζεται πάλι, νέο εμπορικό σήμα, εμφάνιση είναι φωτεινότερη και διεθνής.

YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Hnx

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις Κίνα YUEQING HONGXIANG CONNECTOR MANUFACTURING CO.,LTD. Πιστοποιήσεις